Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730966332

Amistoso (Int.) 730966332 Información oficial sobre el partido 730966332 en Hattrick

10.04.2024 06:30:00

Kachin Cha-Ching Alineación oficial del equipo 'Kachin Cha-Ching' en el partido 4 - 2 mister green tea Alineación oficial del equipo 'mister green tea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kachin Cha-Ching Alineación oficial del equipo 'Kachin Cha-Ching' en el partido 4 - 0 mister green tea Alineación oficial del equipo 'mister green tea' en el partido
Tiene un resultado normal 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kachin Cha-Ching

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Cha-Ching s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Hans Lau per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Phu Kyaw Thu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gidi Kra, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cha-Ching va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vitalii Volovyk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Vitalii Volovyk va augmentar l'avantatge de Cha-Ching a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Yan Naing va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 4 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ye Kyaw Tun va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Olaf Schagerl al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hans Lau va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aung Ko Htike Aung va rematar alt.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Cha-Ching ho intentava per la dreta per mitjà de Hans Lau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Phu Kyaw Thu de Cha-Ching amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

mister green tea

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, mister va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Anbar Al-Fardan va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Albano Moreira va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bahri Souissi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del mister va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Albano Moreira no va poder controlar.