Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965497

Amistoso 730965497 Información oficial sobre el partido 730965497 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido 0 - 1 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oscurin f.c. Alineación oficial del equipo 'Oscurin f.c.' en el partido 2 - 1 Kalandrakas Team Football Alineación oficial del equipo 'Kalandrakas Team Football' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oscurin f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Oscurin va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Gilbert Picanyol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Amb 13 minuts disputats, Bronisław Krysa gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Brecht Dethier va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Oscurin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Daniel Caparà en un 1 contra 1 amb el porter Brecht Dethier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Oscurin va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Gilbert Picanyol la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Oscurin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Chema Alcolea, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Ribera Murcia de Oscurin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kalandrakas Team Football

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Iwan Ledergerber es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Quinto Dosch després de 53 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Renato Mainez García va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Alejandro Malgrat quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Renato Mainez García, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Johannes Mönke de Kalandrakas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.