Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730965460

Amistoso (Int., RC) 730965460 Información oficial sobre el partido 730965460 en Hattrick

10.04.2024 08:15:00

Odessa fkch Alineación oficial del equipo 'Odessa fkch' en el partido 0 - 4 Cartaya FC Alineación oficial del equipo 'Cartaya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Odessa fkch Alineación oficial del equipo 'Odessa fkch' en el partido 1 - 3 Cartaya FC Alineación oficial del equipo 'Cartaya FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odessa fkch

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Odessa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Exequiel Alberto Saraiva, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 204 Minuto 51 (Ocasión de penalti): En Óscar Antonio Heras Aguilar va errar un llançament des del punt de penal al minut 51. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Exequiel Alberto Saraiva des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Cartaya FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Cartaya agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Víctor Agud amb mestria.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Cartaya va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Edmund Fyhrbo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al 52 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cartaya augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Maximiliaan Vandecappelle es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Cartaya va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maximiliaan Vandecappelle, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rene Herbert Lachmann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Cartaya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Thue Magnusson va quedar-se sol davant el porter Nestor Zapadnya, però aquest va poder aturar el xut.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 76 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Rene Herbert Lachmann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cartaya va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 53 (Tarjeta roja directa): Al minut 53, Amadee Horber de Cartaya va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antero Leikkonen de Cartaya es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.