Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964859

Amistoso 730964859 Información oficial sobre el partido 730964859 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Kebab de Bruyne Alineación oficial del equipo 'Kebab de Bruyne' en el partido 4 - 1 LosLimoneros Alineación oficial del equipo 'LosLimoneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kebab de Bruyne Alineación oficial del equipo 'Kebab de Bruyne' en el partido 1 - 2 LosLimoneros Alineación oficial del equipo 'LosLimoneros' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kebab de Bruyne

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Regner Adamsen igualava per Bruyne en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Bruyne va ser Arsenio Zambrana.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Bruyne va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Regner Adamsen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bruyne i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 67 minuts de joc. Mentre en Ivan Bret el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Bruyne ho intentava per la dreta per mitjà de Nicolas Frachon, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco Sierra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Thomas Kamakaris es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Regner Adamsen.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Arnaldo César Freitas de Bruyne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hamit Mahfer de Bruyne es va guanyar la targeta groga merescudament.

LosLimoneros

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): LosLimoneros va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Pepe Urrutia va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Pepe Urrutia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Marc Marro va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Patryk Szczeciński no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar José Zeballos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.