Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964695

Amistoso (Int., RC) 730964695 Información oficial sobre el partido 730964695 en Hattrick

10.04.2024 13:00:00

Dzindobre Alineación oficial del equipo 'Dzindobre' en el partido 0 - 5 Selbu BK Alineación oficial del equipo 'Selbu BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dzindobre Alineación oficial del equipo 'Dzindobre' en el partido 0 - 3 Selbu BK Alineación oficial del equipo 'Selbu BK' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dzindobre

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Toko Kangu va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 38. En Ali Brugmans va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Toko Kangu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dzindobre que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucio Albesano de Dzindobre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Selbu BK

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Quan passaven 19 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Selbu. En Hj Ghazali bin Gindi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 29, Selbu va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nguyễn Bích Liễu.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lionel George de Selbu l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 37 de partit.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Klas Thyby va augmentar l'avantatge de Selbu a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Selbu va aconseguir el 0 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Klas Thyby, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Franco Fanello que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Selbu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Lórenz Andrason va quedar-se sol davant el porter Grim Dieu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el Selbu va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hj Ghazali bin Gindi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nguyễn Bích Liễu al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Selbu quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sérgio Leitão va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lionel George després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Grim Dieu va poder desviar-lo a córner.