Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730964265

Amistoso (Int., RC) 730964265 Información oficial sobre el partido 730964265 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 3 - 1 Deviruchi Alineación oficial del equipo 'Deviruchi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DaRt_ Alineación oficial del equipo 'DaRt_' en el partido 2 - 1 Deviruchi Alineación oficial del equipo 'Deviruchi' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DaRt_

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Alejandro Rivarola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de DaRt_.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan Alejandro Rivarola va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a DaRt_.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, DaRt_ va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Santiago Ferragut, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Tomás Sala es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Antoni Capellà de DaRt_ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deviruchi

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats de Deviruchi van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en 王 (Wang) 永鹏 (Yongpeng) va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en 周 (Zhou) 兴烽 (Xingfeng) va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Luis Pajarel va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): El Deviruchi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 80, però en Khyentse Mingma va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.