Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730962852

Amistoso (Int.) 730962852 Información oficial sobre el partido 730962852 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido 2 - 4 Team PalloPojat II Alineación oficial del equipo 'Team PalloPojat II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Piratas Del Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Del Mediterraneo' en el partido 3 - 4 Team PalloPojat II Alineación oficial del equipo 'Team PalloPojat II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Piratas Del Mediterraneo

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Francisco Cabes va donar a Mediterraneo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mediterraneo a 2 - 0. Francisco Cabes va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 el Mediterraneo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Andrzej Grzywna no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Mahason Varitia va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Simón Peón de Rey de Mediterraneo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Team PalloPojat II

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 28 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Floris-Jan Nienhuis.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Raimund Diebau va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, Joshua Butler va pentinar un córner cap al segon pal que Karlo Polak va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Nikos Raptopoulos va augmentar l'avantatge de PalloPojat a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Emre Feryal va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Nic Maessen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Emre Feryal va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PalloPojat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Floris-Jan Nienhuis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Nikos Raptopoulos va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.