Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730962186

Amistoso (Int.) 730962186 Información oficial sobre el partido 730962186 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

SZLiget fc 93 Alineación oficial del equipo 'SZLiget fc 93' en el partido 5 - 1 FC Remontada Alineación oficial del equipo 'FC Remontada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SZLiget fc 93 Alineación oficial del equipo 'SZLiget fc 93' en el partido 3 - 0 FC Remontada Alineación oficial del equipo 'FC Remontada' en el partido
Tiene suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SZLiget fc 93

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a János Csongrádi de SZLiget aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Michael Cumberworth va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de SZLiget.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SZLiget a 3 - 1. János Csongrádi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Als 80 minuts de joc, els nois de SZLiget van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Tobias Möwenburg augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Georgi Genkov va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SZLiget, Michael Cumberworth, que va marcar, sense saber com, el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a SZLiget per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rüştü Gürbüz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Michael Cumberworth va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SZLiget.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Rüştü Gürbüz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Primo Rampazzi de SZLiget va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Remontada

Goles Goles

  • 106 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ryan Bjerg va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 14, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Remontada, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Juan Raúl Gómez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Neil Bryan rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Semeno Uribezubia de Remontada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.