Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961777

Amistoso (Int., RC) 730961777 Información oficial sobre el partido 730961777 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Kevlar FC Alineación oficial del equipo 'Kevlar FC' en el partido 4 - 3 SV Dynamo Tresen Alineación oficial del equipo 'SV Dynamo Tresen' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 4
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 3
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
2 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
43 % Posesión 45' 57 %
41 % Posesión 90' 59 %
Jugar creativamente Táctica Normal
Kevlar FC Alineación oficial del equipo 'Kevlar FC' en el partido 4 - 3 SV Dynamo Tresen Alineación oficial del equipo 'SV Dynamo Tresen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kevlar FC Alineación oficial del equipo 'Kevlar FC' en el partido 0 - 1 SV Dynamo Tresen Alineación oficial del equipo 'SV Dynamo Tresen' en el partido
Tiene mucha potra 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kevlar FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Julián Liaño no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Enzo Santos Discepolo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Zebulón Echacán que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Liaño de Kevlar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Aram Mesquida de Kevlar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Siloniz de Kevlar va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Patrik Johansson de Kevlar va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kevlar Mirco Schnakenberg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Guido Hälbig. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Julián Liaño de Kevlar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Guido Hälbig en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Miguel Ángel Medina Mendoza va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Kevlar Mikel Sanz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Guido Hälbig es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.

SV Dynamo Tresen

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Yoann Berto va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dynamo, Dean Wongsodimedjo, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Bohuslav Nosferatiuk va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Dynamo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Patrik Johansson va desviar el xut final de Bohuslav Nosferatiuk després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Enzo Santos Discepolo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrik Johansson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yoann Berto de Dynamo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bożymir Fajencki de Dynamo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bożymir Fajencki va xutar fora per a Dynamo, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dynamo Bohuslav Nosferatiuk va intentar enganyar Patrik Johansson amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Enzo Santos Discepolo de Dynamo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Dean Wongsodimedjo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Dynamo.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Dynamo, Danilo Jeremić, col·locà la pilota just a les mans d'en Patrik Johansson. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dynamo Yoann Berto va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.