Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961676

Amistoso (Int., RC) 730961676 Información oficial sobre el partido 730961676 en Hattrick

10.04.2024 16:00:00

Nekkire Calcio Alineación oficial del equipo 'Nekkire Calcio' en el partido 1 - 3 Team Legia Alineación oficial del equipo 'Team Legia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nekkire Calcio Alineación oficial del equipo 'Nekkire Calcio' en el partido 1 - 1 Team Legia Alineación oficial del equipo 'Team Legia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nekkire Calcio

Goles Goles

  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Jan Tepper va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Nekkire: 1 a 3 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marco Antonio Mercadal i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Nekkire, però el xut de Stein Strømme va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Kåre Simonsen no oblidarà el que li va passar durant el minut 72. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Jan Tepper va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan Tepper de Nekkire es va guanyar la targeta groga merescudament.

Team Legia

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Filomen Działakiewicz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Rudolf Czerech va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Legia.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Tomasz Drabent va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Andreas Langohr va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Tomasz Drabent, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 280 Minuto 86 (Ocasión de falta): Arne Tangstad va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Tomasz Drabent que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Andreas Langohr de Legia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrzej Lichodziejewski de Legia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.