Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961649

Amistoso (Int., RC) 730961649 Información oficial sobre el partido 730961649 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 6 - 2 Tommsens Borussia Berlin Alineación oficial del equipo 'Tommsens Borussia Berlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 7 - 0 Tommsens Borussia Berlin Alineación oficial del equipo 'Tommsens Borussia Berlin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pain Team C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4, Marco Wiesmayr va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, Pain aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Roger Aumatell va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gabriel Lijerón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marco Wiesmayr es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Sébastien Roussel va incrementar l'avantatge de Pain amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, David Rosenfeld era molt més ràpid que el defensa Korbinian Eidelstedt. Al minut 70, el jugador de Pain va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Pain va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roger Aumatell ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a Pain per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roger Aumatell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En David Rosenfeld es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amine Messaoudi de Pain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tommsens Borussia Berlin

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Quan passaven 2 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Lila-Weiße. En Alois Hofner va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Lila-Weiße va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alois Hofner aconseguint el 1 - 2.