Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730961218

Amistoso (Int., RC) 730961218 Información oficial sobre el partido 730961218 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Zamora S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Zamora S.A.D.' en el partido 2 - 1 New Sprinter Alineación oficial del equipo 'New Sprinter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zamora S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Zamora S.A.D.' en el partido 2 - 0 New Sprinter Alineación oficial del equipo 'New Sprinter' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zamora S.A.D.

Goles Goles

  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Guido Poppolo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 61, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Al minut 112 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Zamora va ser Uci Piet.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Shah Al-Kholaifi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emidio Palatella va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Alkinoos Mprizolakis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): En Vlad Teglaş del Zamora ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlad Teglaş de Zamora va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Shah Al-Kholaifi de Zamora va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

New Sprinter

Goles Goles

  • 170 Minuto 51 (Gol de falta): Al minut 51 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Walter Baris va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sprinter sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Procopio Ferreri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Chaime Quintans que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 209 Minuto 110 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Michael Mantovan va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Hartwig Weixelbaum. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Maurizio Zambrotta s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.