Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960983

Amistoso 730960983 Información oficial sobre el partido 730960983 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

JCR SPORTIVE Alineación oficial del equipo 'JCR SPORTIVE' en el partido 0 - 4 Los carnivoros Alineación oficial del equipo 'Los carnivoros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
JCR SPORTIVE Alineación oficial del equipo 'JCR SPORTIVE' en el partido 0 - 7 Los carnivoros Alineación oficial del equipo 'Los carnivoros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JCR SPORTIVE

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Hernán Ferrer va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jesús García-Drake va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gonzalo Bohórquez va superar els defenses rivals per velocitat al minut 68 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Oras Kõu de JCR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giulio Latour de JCR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los carnivoros

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): carnivoros va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Indrek Põld.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de carnivoros, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Indrek Põld va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al carnivoros per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 26. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Indrek Põld. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Passaven 71 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Indrek Põld va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pero Jevrić es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hulagu Woblin al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.