Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960340

Amistoso (Int.) 730960340 Información oficial sobre el partido 730960340 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

LAMOGIA F.C Alineación oficial del equipo 'LAMOGIA F.C' en el partido 2 - 2 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LAMOGIA F.C Alineación oficial del equipo 'LAMOGIA F.C' en el partido 4 - 3 Lomo Plancha Alineación oficial del equipo 'Lomo Plancha' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,2 % 19,8 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAMOGIA F.C

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Després de 25 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al LAMOGIA FC, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Panayiotis Mpampilis de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Nikos Ampatzoglou de LAMOGIA FC, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Yiannis Loukas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LAMOGIA FC.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): LAMOGIA FC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Efstratios Drepanos en un 1 contra 1 amb el porter Francisco González-Llano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Kostas Logarakis de LAMOGIA FC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kostas Logarakis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lomo Plancha

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Plancha va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pedro Capisagasti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Porcuna que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Quique Goenaga que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Manolo Melón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Themistoklis Kalogeros, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Quique Goenaga estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pablo Diţ, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pablo Diţ va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Domingo Humarán de Plancha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Zozaya de Plancha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quique Goenaga de Plancha es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.