Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730960137

Amistoso 730960137 Información oficial sobre el partido 730960137 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 1 - 1 Truman Alineación oficial del equipo 'Truman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Averno C.F. Alineación oficial del equipo 'Averno C.F.' en el partido 3 - 0 Truman Alineación oficial del equipo 'Truman' en el partido
Tiene mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Averno C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Averno va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 72 Joseph Geryes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Beneharo Giménez Díaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Rosamel Barrera va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Averno va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Beneharo Giménez Díaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Averno va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jaume Josep Pubill en un 1 contra 1 amb el porter Rosamel Barrera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Primitivo Baameiro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Ángel Vera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rosamel Barrera al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jaume Josep Pubill va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Truman

Goles Goles

  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Truman van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Ignacio Ovando Ferrer.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 24 (Ocasión evento especial): Ignacio Ovando Ferrer va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 24, però no s'esperava que en Francisco Lizardo, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giuseppe Spicola de Truman es va guanyar la targeta groga merescudament.