Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730959426

Amistoso (Int.) 730959426 Información oficial sobre el partido 730959426 en Hattrick

10.04.2024 04:00:00

Valencia AU Alineación oficial del equipo 'Valencia AU' en el partido 5 - 1 Amunt VCF Alineación oficial del equipo 'Amunt VCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia AU Alineación oficial del equipo 'Valencia AU' en el partido 3 - 0 Amunt VCF Alineación oficial del equipo 'Amunt VCF' en el partido
Tiene suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia AU

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Valencia contenien la respiració mentre en Christopher Fredrichs s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Valencia va augmentar la diferència quan Roger Leijonby no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): El gol de falta de Łukasz Zarychta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 44 i ampliar l'avantatge de Valencia a 3 - 0.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Valencia i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 52 minuts de joc. Mentre en Łukasz Zarychta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Eduardo Aydillo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Wesley Hudson la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Philippe Darcis de Valencia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Leijonby de Valencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Philippe Darcis de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Amunt VCF

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Miguel Monteiro? Un error clamorós seu va donar a Cameron De Masure una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Michael 'La Anguila' Changula, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silvester Marion de Amunt es va guanyar la targeta groga merescudament.