Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730959400

Amistoso (Int., RC) 730959400 Información oficial sobre el partido 730959400 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 3 - 0 DE LA PARTY Alineación oficial del equipo 'DE LA PARTY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido 0 - 1 DE LA PARTY Alineación oficial del equipo 'DE LA PARTY' en el partido
Tiene bastante suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Himne

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Josep Guarí de Himne va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Himne sabia com jugar al contraatac, i al minut 61, Edward Adu va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Himne eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Scott Philliskirk va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Himne sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marcos Molviedro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 8 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edward Adu de Himne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

DE LA PARTY

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): El jugador visitant Hiacynt Gdaniec va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 53 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de PARTY la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.