Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730958540

Amistoso 730958540 Información oficial sobre el partido 730958540 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

ARTISTAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ARTISTAS F.C.' en el partido 6 - 3 NKO TEAM Alineación oficial del equipo 'NKO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
ARTISTAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ARTISTAS F.C.' en el partido 7 - 2 NKO TEAM Alineación oficial del equipo 'NKO TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARTISTAS F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luis Robert trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, Ramón de la Mata va pentinar un córner cap al segon pal que Luis Robert va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, ARTISTAS aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Ramón de la Mata va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Jordi Castells va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de ARTISTAS.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): ARTISTAS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en César Romero González va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, ARTISTAS va aconseguir el 6 - 3 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Vitín Yanes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vitín Yanes va enviar un xut des de 40 metres al minut 34, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Hixinio Oubiña va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 36 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Hixinio Oubiña es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

NKO TEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): TEAM va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Quiriaco Sedano, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Diego Franca que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bartolomé Soldevila va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Beñat Txopeitia va augmentar l'avantatge de TEAM a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Beñat Txopeitia, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. TEAM va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Víctor Uzunov va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bartolomé Soldevila, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ariel Vegas l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quiriaco Sedano de TEAM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Beñat Txopeitia de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Bartolomé Soldevila de TEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.