Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957912

Amistoso (Int., RC) 730957912 Información oficial sobre el partido 730957912 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

Indigentes del Mir4 Alineación oficial del equipo 'Indigentes del Mir4' en el partido 1 - 5 El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Indigentes del Mir4 Alineación oficial del equipo 'Indigentes del Mir4' en el partido 3 - 3 El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido
Tiene mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,4 % 35,0 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indigentes del Mir4

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Patricio Nahuel Abbott es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Patricio Nahuel Abbott va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Indigentes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Indigentes va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Víctor Granalosa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Félix Villabaso va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Ruiz de Indigentes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El Cansino

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fernando Aldehuela va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Fernando Aldehuela de Cansino va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, un xut de Raúl Menéndez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlos José Fernández Peña de Cansino l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 76 de partit.
  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Samuel Ruiz s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Raúl España, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Txipi Egizabal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Fernando Aldehuela va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juan Serrano va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Raúl Cantoral quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Daniel Alejandro Llambias, però la pilota va topar amb el travesser.