Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957832

Amistoso (Int.) 730957832 Información oficial sobre el partido 730957832 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 1 - 6 Närs United Alineación oficial del equipo 'Närs United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Santfeliuenc FC Alineación oficial del equipo 'Santfeliuenc FC' en el partido 1 - 7 Närs United Alineación oficial del equipo 'Närs United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santfeliuenc FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Kazimierz Masajda es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 10 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Xelasio Gandara quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Xelasio Gandara va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 90, i va passar la pilota a Ruslanas Garlauskas, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Ármin Keveházi de Sanfe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Närs United

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Per Hjalmarsson va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Per Hjalmarsson va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cyryl Kłusek de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 26 de partit.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Per Hjalmarsson va aprofitar un error defensiu al minut 29, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a United.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a United l'avantatge per 1 - 5. Kristian Marcusson en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a United augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ştefan Rusnac es rifés el porter i marqués el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Freddie Pilerberg. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Tobias Lindfors quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bogdan Szymkowiak, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ştefan Rusnac de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.