Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730957779

Amistoso (Int., RC) 730957779 Información oficial sobre el partido 730957779 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

A.C Bologna Alineación oficial del equipo 'A.C Bologna' en el partido 2 - 3 Terracita Alineación oficial del equipo 'Terracita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C Bologna Alineación oficial del equipo 'A.C Bologna' en el partido 2 - 1 Terracita Alineación oficial del equipo 'Terracita' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C Bologna

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Massimiliano Pepi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bologna es posava per davant!
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 31 minuts, Carlo Tessitore va superar per velocitat Alberto Fresneda per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Camillo Cominelli de Bologna va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Salvatore Polla al minut 52 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonardo Tomasulo de Bologna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Massimiliano Pepi de Bologna es va guanyar la targeta groga merescudament.

Terracita

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 13 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Gumersindo Tello de Terracita marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gumersindo Tello va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 64 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 106 (Gol por la derecha): Al minut 106 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Richi Del Olivo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paolo Venusti no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Richi Del Olivo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Terracita van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 49 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alberto Fresneda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Terracita sortien al contraatac. La falta llançada per Alberto Fresneda va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Richi Del Olivo de Terracita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan José Filera de Terracita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.