Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730956927

Amistoso 730956927 Información oficial sobre el partido 730956927 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

SporVigo Alineación oficial del equipo 'SporVigo' en el partido 4 - 2 FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SporVigo Alineación oficial del equipo 'SporVigo' en el partido 3 - 0 FC-Yharnam Alineación oficial del equipo 'FC-Yharnam' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SporVigo

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Óscar Tovar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SporVigo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 190 Minuto 13 (Gol de falta): Al 13 minuts, El SporVigo va fer el 2-0. En Roberto Velloso va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Óscar Tovar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SporVigo es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Božo Juraga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a SporVigo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Darius Planells del SporVigo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SporVigo Božo Juraga quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Darius Planells l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Eduardo Guinart de SporVigo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC-Yharnam

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): En Echeyde García de Quesada va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Carles Mosella va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a FC-Yharnam.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Echeyde García de Quesada de FC-Yharnam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.