Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730956143

Amistoso (Int.) 730956143 Información oficial sobre el partido 730956143 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 1 - 6 Manupulation FC Alineación oficial del equipo 'Manupulation FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
GIRONA FC - RUDI Alineación oficial del equipo 'GIRONA FC - RUDI' en el partido 1 - 7 Manupulation FC Alineación oficial del equipo 'Manupulation FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIRONA FC - RUDI

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Patrocinio Gaztañaga, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco Javier Villalaín, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El Rudy va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Vincenzo Fetto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Manupulation FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Manupulation van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 16, quan Emánuel Sájovics va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Matteo Braconi encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pietro Zentriegen només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 23 de partit va donar a Manupulation l'avantatge per 1 - 3. Emánuel Sájovics en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Pietro Zentriegen va aprofitar un error defensiu al minut 55, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Manupulation.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pietro Zentriegen, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 105 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Matteo Braconi va descol·locar totalment la defensa contrària i Jerzy Rył no va perdonar i va marcar el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Gil Pedro Rosário va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ismaël Charvin va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jerzy Rył després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ismaël Charvin va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pietro Zentriegen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Sobura de Manupulation va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.