Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955759

Amistoso 730955759 Información oficial sobre el partido 730955759 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 7 - 2 PITALET Alineación oficial del equipo 'PITALET' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido 6 - 0 PITALET Alineación oficial del equipo 'PITALET' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Passat el minut 21 de joc, Laureano Montalvo facilitava les coses al Gorriak amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Gorriak prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Dominik Gojdár va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Juan Miguel Solares de Gorriak va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Gorriak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adolfo Lleras des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Laureano Montalvo es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Laureano Montalvo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Gorriak.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gorriak va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Miguel Solares progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Madef Pirna per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Cogolls va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

PITALET

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): PITALET va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jakub Went, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Polen Beiña que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): En José Eduardo Rodríguez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PITALET, un peu providencial d'en Abel Cerdeño va situar el 4-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Deivo de la Torre per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 25, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): PITALET va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Abel Cerdeño es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): PITALET van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Jakub Went va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian Ciglenean de PITALET amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.