Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955725

Amistoso (Int., RC) 730955725 Información oficial sobre el partido 730955725 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido 1 - 3 Frogly Alineación oficial del equipo 'Frogly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido 1 - 6 Frogly Alineación oficial del equipo 'Frogly' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Birres i Petards

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): Passava el minut 66 del matx, quan l'atent António Apolinário Trovisca va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Lukáš Petráš no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al 63, Adam Upson hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Amer Čeko. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Frogly

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Wally Kibbe va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Òscar Balcell des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Gică Chebac va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 0 - 3 per a Frogly.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ted Truog va entorpir al marcador d'en Gică Chebac per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 284 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37 de joc, 曹 (Cao) 福旺 (Fuwang) de Frogly va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Voldemar Garbo quasi marca en una jugada assajada de córner que Ted Truog havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, el Frogly va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Wally Kibbe s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 55 per 曹 (Cao) 福旺 (Fuwang) va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Abdurrezzak Gülengöz de Frogly va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.