Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955317

Amistoso 730955317 Información oficial sobre el partido 730955317 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Be Brave Alineación oficial del equipo 'Be Brave' en el partido 3 - 1 RAS team FC Alineación oficial del equipo 'RAS team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Be Brave Alineación oficial del equipo 'Be Brave' en el partido 2 - 3 RAS team FC Alineación oficial del equipo 'RAS team FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,7 % 40,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Be Brave

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Brave contenien la respiració mentre en Javier Mompó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Brave va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Cristian Sánchez, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael Gojenechea va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Carlos Torre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Rafael Gojenechea del Brave ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Félix Ginés Meléndez va rematar alt.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Torre de Brave va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Cristian Sánchez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

RAS team FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Gojenechea no va poder aturar Fernando Ahuir de team, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 83 el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Fernando Ahuir, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): team va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jon Eihartze va desviar el xut final de Fernando Ahuir després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Maksim Kostrevc, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Brave, però Carlos Torre no va poder encertar el xut.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 56, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jon Eihartze va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Cástor Oviedo des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de team van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Ahuir va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fulgenci Vilardebó de team es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.