Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730955065

Amistoso (Int.) 730955065 Información oficial sobre el partido 730955065 en Hattrick

10.04.2024 09:45:00

Globigali Haladás TK Alineación oficial del equipo 'Globigali Haladás TK' en el partido 1 - 4 PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Globigali Haladás TK Alineación oficial del equipo 'Globigali Haladás TK' en el partido 1 - 3 PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Globigali Haladás TK

Goles Goles

  • 108 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 82, en Klaus-Jürgen Drawz la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alex Mónus que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Attila Hursán va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alex Mónus hauria d'haver estat gol al minut 39 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Attila Hursán de Globigali es va guanyar la targeta groga merescudament.

PocheTeam

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Nader Nazem-Roaya donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mihály Dalmadi no va poder aturar Javier Montoto de PocheTeam, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 0 - 2.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, PocheTeam va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Orlando Moreno Uribe.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nader Nazem-Roaya, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.