Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954741

Amistoso (Int., RC) 730954741 Información oficial sobre el partido 730954741 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

Baumfreunde Sportberg Alineación oficial del equipo 'Baumfreunde Sportberg' en el partido 4 - 1 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Baumfreunde Sportberg Alineación oficial del equipo 'Baumfreunde Sportberg' en el partido 7 - 0 rambitos Alineación oficial del equipo 'rambitos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baumfreunde Sportberg

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ferenc Jarre de Baumfreunde va aconseguir igualar el partit al minut 68, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Baumfreunde va ser Armin Ratzen.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): El gol de falta de Heinz-Herbert Staier sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 75 i ampliar l'avantatge de Baumfreunde a 3 - 1.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Ferenc Jarre va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Winimar Wassergang hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Baumfreunde va posar setge sobre la defensa central visitant però en Heintje Pavelka no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Baumfreunde enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Mauk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

rambitos

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Natalino Cavo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Patrick Bourbon va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Volker Sinhuber va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ezequiel Manso de rambitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.