Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954711

Amistoso (Int.) 730954711 Información oficial sobre el partido 730954711 en Hattrick

10.04.2024 21:55:00

Pat's Team Alineación oficial del equipo 'Pat's Team' en el partido 2 - 1 Wisełka Krk 1906 Alineación oficial del equipo 'Wisełka Krk 1906' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pat's Team Alineación oficial del equipo 'Pat's Team' en el partido 3 - 0 Wisełka Krk 1906 Alineación oficial del equipo 'Wisełka Krk 1906' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pat's Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Adriano Ressurreição igualava per Pats en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Firmo Cavaco, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pats se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Pats va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Witold Klucznik va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mojmír Jičínský.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Pats va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Tiago Tito va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Egídio Manuel Lucas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Pats per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Flavio Bich va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Witold Klucznik per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mojmír Jičínský va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Witold Klucznik de Pats va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tiago Tito de Pats va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Wisełka Krk 1906

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Wisełka agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alfred Skobejewicz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Wisełka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Amaro Simões va desviar el xut final de Alexandre Yuri Magalhães Neto després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Idário Martins Moura va fer una magnífica centrada, però la rematada de Joachim Kustroń va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.