Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954546

Amistoso (Int., RC) 730954546 Información oficial sobre el partido 730954546 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Placer y Deseo F.C. Alineación oficial del equipo 'Placer y Deseo F.C.' en el partido 3 - 4 ETKA Alineación oficial del equipo 'ETKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Placer y Deseo F.C. Alineación oficial del equipo 'Placer y Deseo F.C.' en el partido 2 - 6 ETKA Alineación oficial del equipo 'ETKA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Placer y Deseo F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Deseo era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Simon Moore va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Simon Moore va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Simon Moore igualava per Deseo en rematar una jugada d'atac per la dreta.

ETKA

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Farough Jahani de ETKA va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Farhad Garavand de ETKA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Víctor Jiménez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Farhad Garavand la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 3 al marcador.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Farough Jahani que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a ETKA.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Sauro Nenni quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Karl Musil, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bagher Ahmadi es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bagher Ahmadi va enviar un xut des de 40 metres al minut 62, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Mirshad Shadman, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ETKA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Farough Jahani es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mathieu Naeff s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.