Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730954457

Amistoso (Int., RC) 730954457 Información oficial sobre el partido 730954457 en Hattrick

09.04.2024 20:45:00

garipat Alineación oficial del equipo 'garipat' en el partido 7 - 1 Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
garipat Alineación oficial del equipo 'garipat' en el partido 5 - 1 Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido
Tiene suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

garipat

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jaakko Sjöblom de garipat aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Amb 26 minuts jugats, en Franz Søby va augmentar l'avantatge de garipat a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): garipat va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jaakko Sjöblom va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan garipat va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ghanem Abbes des de dins de l'àrea.
  • 125 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Franz Søby va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 4 - 1.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amarildo Dokoli va incrementar l'avantatge de garipat amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Franz Søby es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): garipat va augmentar la diferència quan Llazi Vorpsi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Winfried Schweter es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Dilaver Oseku de garipat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Llazi Vorpsi de garipat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Athlètic Riudarenes

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Enrique Lezama va estar a punt de posar per davant a Riudarenes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bardhyl Zeqo va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Riudarenes va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 29 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xurxo Almeida de Riudarenes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.