Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953984

Amistoso (Int.) 730953984 Información oficial sobre el partido 730953984 en Hattrick

09.04.2024 19:15:00

Real Nano Time Alineación oficial del equipo 'Real Nano Time' en el partido 2 - 2 Cultural Vallesana Alineación oficial del equipo 'Cultural Vallesana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Nano Time Alineación oficial del equipo 'Real Nano Time' en el partido 3 - 2 Cultural Vallesana Alineación oficial del equipo 'Cultural Vallesana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 8,0 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Nano Time

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Els jugadors del Real amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 18, deixant Augustín Kendra en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Real una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En György Turcsek, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Eugenio Pellicer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Real se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Eugenio Pellicer gairebé marca per a Real al minut 7 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 el Real va posar setge sobre la defensa central visitant però en Eugenio Pellicer no va estar gens encertat.

Cultural Vallesana

Goles Goles

  • 136 Minuto 17 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Martijn van Gils encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Iván Turner anotar per a la Cultu el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): la Cultu va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 19. Abdelouali Jarmouni va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Iván Turner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Varela de la Cultu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.