Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953734

Amistoso (Int., RC) 730953734 Información oficial sobre el partido 730953734 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Taragoña FC Alineación oficial del equipo 'Taragoña FC' en el partido 4 - 3 Karamba Karacho Alineación oficial del equipo 'Karamba Karacho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taragoña FC Alineación oficial del equipo 'Taragoña FC' en el partido 2 - 0 Karamba Karacho Alineación oficial del equipo 'Karamba Karacho' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taragoña FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antonio Tejera va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Taragoña empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Taragoña contenien la respiració mentre en Pedro Galdeano s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Fèlix York va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Taragoña.
  • 121 Minuto 91 (Gol por el centro): Erik Kačmarčík va donar a Taragoña un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Valter Fogelblad, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Taragoña va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Amaranto Piedras va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Gilberto Segura es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Karamba Karacho

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Karamba prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sergio Alcarria.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Tom Christie va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Karamba i marcant el 2 - 2.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Karamba eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 84, Hadamar Ceesay va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Paul Listerscheid va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tanguy Boulant va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.