Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953656

Amistoso 730953656 Información oficial sobre el partido 730953656 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Bonsai Team Alineación oficial del equipo 'Bonsai Team' en el partido 4 - 3 Real Tetisao Alineación oficial del equipo 'Real Tetisao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bonsai Team Alineación oficial del equipo 'Bonsai Team' en el partido 3 - 3 Real Tetisao Alineación oficial del equipo 'Real Tetisao' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonsai Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Fernando Larios al minut 32, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Bonsai i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 110 Minuto 64 (Gol de falta): Fernando Larios va aconseguir l'empat per a Bonsai mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Bonsai va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 66 Alejandro Bauzá va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91 els aficionats van embogir quan en Víctor Hugo Martínez-Villalba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Bonsai.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bonsai Rubén Gil de Aponte quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Víctor Hugo Martínez-Villalba l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Gil de Aponte de Bonsai va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Tetisao

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 41. L'anotador per Tetisao va ser Calixto Solé, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Richwald Lissa de Tetisao va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Ireneusz Kuśmierczak, que no va perdonar.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Radu Purece que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Chulián Balbuena que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Chulián Balbuena va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Paulo Etulaín va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Carles Xavier Verderol de Tetisao va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Richwald Lissa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Richwald Lissa quasi aconsegueix empatar per Tetisao al minut 91, però Paulo Etulaín va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Calixto Solé de Tetisao va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lawrence Dumas de Tetisao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.