Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953432

Amistoso (Int., RC) 730953432 Información oficial sobre el partido 730953432 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Karellen Alineación oficial del equipo 'Karellen' en el partido 2 - 5 FC Atletico Veziri Alineación oficial del equipo 'FC Atletico Veziri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Karellen Alineación oficial del equipo 'Karellen' en el partido 1 - 5 FC Atletico Veziri Alineación oficial del equipo 'FC Atletico Veziri' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karellen

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 del partit, el jugador Massimo Demichieli de Karellen va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51 els aficionats van embogir quan en Antun Palma va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Karellen.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Cyril Burkhard que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lorenzo Tejerías va estar a punt d'acabar en gol al minut 50, però el porter visitant Yaseen Habbouche va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

FC Atletico Veziri

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Atletico va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vice Vrcić va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Vice Vrcić, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 89.
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vice Vrcić va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 182 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ljudevit Bertoncelj, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Grga Vučković va augmentar l'avantatge de Atletico a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aljoša Zlikovac després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Noe Cabreira va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Joža Kazija va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Grga Vučković va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rastko Jovanović.