Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953242

Amistoso (Int.) 730953242 Información oficial sobre el partido 730953242 en Hattrick

11.04.2024 00:50:00

River Plate Bog Alineación oficial del equipo 'River Plate Bog' en el partido 4 - 0 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
River Plate Bog Alineación oficial del equipo 'River Plate Bog' en el partido 2 - 0 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Plate Bog

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): RiverPlate prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Nathan Magnan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): RiverPlate va augmentar la diferència quan Bogdan Sladić no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Leonard Gerdmar, corrent com un esperitat, superà primer Terenci Olesti per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): RiverPlate va aconseguir el 4 - 0 quan Kévin Audebert va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Leonard Gerdmar va entorpir al marcador d'en Marco Santigli per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de RiverPlate van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Manolo Landen, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Olivér Török va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bogdan Sladić va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alessandro Maria Rao de RiverPlate es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

CSKA de Celrà

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Toygun Gülender, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Iturrioz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En Patrick Bunda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Patrick Bunda de CSKA va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Antoni Ponsdomènech que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Antoni Ponsdomènech va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CSKA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.