Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730953220

Amistoso (Int., RC) 730953220 Información oficial sobre el partido 730953220 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

S.S. Rapid GIPO Alineación oficial del equipo 'S.S. Rapid GIPO' en el partido 1 - 2 Armoured Saints FC Alineación oficial del equipo 'Armoured Saints FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.S. Rapid GIPO Alineación oficial del equipo 'S.S. Rapid GIPO' en el partido 1 - 1 Armoured Saints FC Alineación oficial del equipo 'Armoured Saints FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.S. Rapid GIPO

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 16, indicava inequívocament que en Hennie Michiels va saber trobar la xarxa rival. RAPID desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Armoured Saints FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Artur Kwieciński.
  • 170 Minuto 103 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Cristi Ilcu al minut 103 va permetre a ASFC prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ASFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Grzegorz Kozdroń, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 264 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Ariel Reshef en un penal llençat per en Cristi Ilcu va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): ASFC va estar a punt d'empatar al 56 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Artur Kwieciński que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Bolesław Sałęcki al minut 69 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artur Kwieciński de ASFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lesław Olenderek de ASFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.