Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952757

Amistoso (Int.) 730952757 Información oficial sobre el partido 730952757 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 5 - 3 OL.BC. Alineación oficial del equipo 'OL.BC.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido 6 - 0 OL.BC. Alineación oficial del equipo 'OL.BC.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river argenta

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): argenta va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Ervin Kutlár va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Billy Hislop es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de argenta a 3 - 0. Salim Sami Türeli va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Timothée Castelle, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a argenta.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Ervin Kutlár va incrementar l'avantatge de argenta amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Esteban Piñar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Ervin Kutlár una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Frantz Aagreen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Bas Jan Van de Weerdhof gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Frantz Aagreen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Timothée Castelle de argenta es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

OL.BC.

Goles Goles

  • 154 Minuto 61 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 1 va ser Anastasis Karamaounas. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): OL.BC. va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Anastasis Karamaounas va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 81, Yiorgos Galasidis va pentinar un córner cap al segon pal que Luis Fiedler va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 82, quan un error defensiu va deixar Themistoklis Armenakis completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.