Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730952162

Amistoso (Int.) 730952162 Información oficial sobre el partido 730952162 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 0 - 6 Hablando de la Libertad Alineación oficial del equipo 'Hablando de la Libertad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 0 - 5 Hablando de la Libertad Alineación oficial del equipo 'Hablando de la Libertad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): LECONDONI va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Felicjan Bulski no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Hablando de la Libertad

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kalule Fritis la va rematar Mannuel Jorquera amb una magnífica volea que va fer pujar per a Libertad el 0 - 1.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Gregorio Martínez de Libertad va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 20. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Libertad, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Kelvin Holm va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 105 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Kalule Fritis rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Abhijeet Veeraswamy, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 4 a l'estadi!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ruetger Scharhag, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Gregorio Martínez va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 6 per a Libertad.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Libertad va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Yves Jutras s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Pedro Tomás Jozic quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Marcel von Sayn-Wittgenstein-Berleburg, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Mannuel Jorquera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Libertad va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abhijeet Veeraswamy de Libertad va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kalule Fritis que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Kelvin Holm. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.