Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951357

Amistoso 730951357 Información oficial sobre el partido 730951357 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Somo Beach sad Alineación oficial del equipo 'Somo Beach sad' en el partido 2 - 5 SJD FC Alineación oficial del equipo 'SJD FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Somo Beach sad Alineación oficial del equipo 'Somo Beach sad' en el partido 1 - 2 SJD FC Alineación oficial del equipo 'SJD FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Somo Beach sad

Goles Goles

  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Luis Genito va marcar al minut 48 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 3.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El Beach no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ricardo Fernández Folguera es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdelmouqtadir Boulâich va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): El Beach va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Miguel Momediano la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Genito de Beach amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Estrader de Beach es va guanyar la targeta groga merescudament.

SJD FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): SJD va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Bernardo Bussular va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Ordoitz Oxinaga va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a SJD.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a SJD l'avantatge per 0 - 3. Claudio Varaona en va ser l'anotador.
  • 139 Minuto 79 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Torsten Dieling va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Miguel Momediano per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 4
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Juan Pablo Villamayor des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Fausto Pardo de SJD, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Ordoitz Oxinaga de SJD va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Claudio Varaona al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Torsten Dieling, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Torsten Dieling va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.