Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951264

Amistoso 730951264 Información oficial sobre el partido 730951264 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

NeoTeam FC Alineación oficial del equipo 'NeoTeam FC' en el partido 6 - 2 Sporting San Fernando Alineación oficial del equipo 'Sporting San Fernando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NeoTeam FC Alineación oficial del equipo 'NeoTeam FC' en el partido 5 - 0 Sporting San Fernando Alineación oficial del equipo 'Sporting San Fernando' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NeoTeam FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Geir Hushovd va donar a NeoTeam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Symplicjusz Kryński de NeoTeam, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): NeoTeam va augmentar la diferència quan Symplicjusz Kryński no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Nazario Zancoghi es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Anton Gostin de NeoTeam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, NeoTeam va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Muzaffer Karabaş, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eustaquio Echaniz Aeid va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eustaquio Echaniz Aeid va rematar alt.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Felipe Santorum es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 91 quan Nazario Zancoghi de NeoTeam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Ghini de NeoTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting San Fernando

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): 崇明 (Takaaki) 田中 (Tanaka), de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 20.
  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sporting seguien lluitant fins al final. Al minut 36, fruit d'aquests esforços, Severino Candiani va marcar el 5 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Armiche Herreruelo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Sporting havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.