Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730951072

Amistoso (Int.) 730951072 Información oficial sobre el partido 730951072 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido 2 - 0 Atlético Ksta Alineación oficial del equipo 'Atlético Ksta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Pedro de la Viña C.F. Alineación oficial del equipo 'San Pedro de la Viña C.F.' en el partido 2 - 0 Atlético Ksta Alineación oficial del equipo 'Atlético Ksta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Pedro de la Viña C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sebastián Esteban Muratorio de Pedro va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Ernesto Ruiz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Javier Mercader va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergio Nieto-Gobea! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 14 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Javier Mercader va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Roberto Posadas del Pedro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikko Myllymäki.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastián Esteban Muratorio de Pedro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atlético Ksta

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Ernesto Ruiz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Guillermo Ceballos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Aníbal Larrañaga la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atlético havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.