Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730950450

Amistoso 730950450 Información oficial sobre el partido 730950450 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido 3 - 0 Adrià Team Alineación oficial del equipo 'Adrià Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido 3 - 0 Adrià Team Alineación oficial del equipo 'Adrià Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tartessos Balompié

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Theodor Selby, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tartessos es posava per davant!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Tartessos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Krijn Zuur des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Tartessos va augmentar la diferència quan Denis Manannikov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Denis Manannikov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tartessos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lesar Sezer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lesar Sezer va entorpir al marcador d'en Denis Manannikov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Lesar Sezer va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Laurent Mer, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Denis Manannikov gairebé va marcar per a Tartessos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krijn Zuur de Tartessos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Adrià Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Fernando Conejero va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adrià va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pep Gandia va sortir per sobre el travesser.