Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730950357

Amistoso (Int., RC) 730950357 Información oficial sobre el partido 730950357 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 4 - 7 VC ELICE Alineación oficial del equipo 'VC ELICE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BrutalDeluxe1 Alineación oficial del equipo 'BrutalDeluxe1' en el partido 1 - 5 VC ELICE Alineación oficial del equipo 'VC ELICE' en el partido
Tiene bastante suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BrutalDeluxe1

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Llibert Guasch va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 12.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ismael Granyena ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, BrutalDeluxe1 es posava per davant 2 a 1.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BrutalDeluxe1 eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 34, Jesús Fernández Granados va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 66 gràcies a la jugada de Eleazar Solano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

VC ELICE

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ELICE prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Simon Andreasson.
  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Lars-Gustav Paulsson que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 54 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kurt-Erik Åhn marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 164 Minuto 73 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Bruno Payet va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): ELICE va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 98. Lars Van Baelen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103, Jean-Claude Grandfils va augmentar l'avantatge de ELICE a 4 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 105 (Gol por el centro): Bruno Payet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 105, i va fer pujar el 4 - 7 per a ELICE.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): David Vanderbemden de ELICE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Honorio Rubbiani va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): Lars Van Baelen va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 47, però no s'esperava que en Federico Ichaso, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Lars Van Baelen va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.