Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730950237

Amistoso (Int., RC) 730950237 Información oficial sobre el partido 730950237 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 3 - 0 Maksettu Tuomari Alineación oficial del equipo 'Maksettu Tuomari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 2 - 0 Maksettu Tuomari Alineación oficial del equipo 'Maksettu Tuomari' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojobots FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Mohamed Agud va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rojobots.
  • 131 Minuto 4 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Pere Guinot va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rojobots va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Pablo Emasabel progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Juan Pablo Emasabel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Milimir Karič va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Óscar Zuleta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Milimir Karič va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pablo Mota Pacheco va rematar alt.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Joan Pere Guinot es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Manolo Gutiérrez de Solar va deixar a Toni Riikola assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Maksettu Tuomari

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Riikola.