Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949796

Amistoso (Int., RC) 730949796 Información oficial sobre el partido 730949796 en Hattrick

09.04.2024 19:20:00

trapani Alineación oficial del equipo 'trapani' en el partido 4 - 1 Blackburn Aluche Alineación oficial del equipo 'Blackburn Aluche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trapani Alineación oficial del equipo 'trapani' en el partido 2 - 0 Blackburn Aluche Alineación oficial del equipo 'Blackburn Aluche' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trapani

Goles Goles

  • 110 Minuto 18 (Gol de falta): trapani equilibrava els comptes al minut 18 quan en Hamzeh Edrisipour va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 26 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Hamzeh Edrisipour. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Andrea Veri va incrementar l'avantatge de trapani amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Hamzeh Edrisipour va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 83 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arkadiusz Wardenga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Onere hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Carlo Freccia havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Blackburn Aluche

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Claes Laustsen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Salustiano Ourol la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Blackburn havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.