Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730949161

Amistoso 730949161 Información oficial sobre el partido 730949161 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

UD Tete Alineación oficial del equipo 'UD Tete' en el partido 1 - 1 Helmántico P.C.T. Alineación oficial del equipo 'Helmántico P.C.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD Tete Alineación oficial del equipo 'UD Tete' en el partido 4 - 0 Helmántico P.C.T. Alineación oficial del equipo 'Helmántico P.C.T.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Tete

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Tete s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Matías Acevedo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Selatse Aretxua es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Laurnagaray al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yapci Hurtado de Mendoza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Enrique Vázquez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tete.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique Vázquez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Modest Gaju va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tete se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Ernesto Somalo de Tete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Helmántico P.C.T.

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Helmántico el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Edward Śmierć va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iker Silvera Mora de Helmántico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.