Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948988

Amistoso (Int., RC) 730948988 Información oficial sobre el partido 730948988 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 2 - 0 FV Can Ve Po Alineación oficial del equipo 'FV Can Ve Po' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Talavera Alineación oficial del equipo 'Atlético Talavera' en el partido 3 - 0 FV Can Ve Po Alineación oficial del equipo 'FV Can Ve Po' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Talavera

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tala contenien la respiració mentre en Kyle Faulkner s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Tala va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iñaki Ardiles des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Merlí Mikelez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Carlos Roches va marxar de David Karanjah en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Tala van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Shomari Kagiri al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan José Carlos Roches va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paco Oro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lerrutz Gurbindo de Tala va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Merlí Mikelez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iñaki Ardiles de Tala va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Merlí Mikelez se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

FV Can Ve Po

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Omari Machuka estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que David Karanjah, als 51 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ghali Shikuku de Can es va guanyar la targeta groga merescudament.