Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730948872

Amistoso (Int., RC) 730948872 Información oficial sobre el partido 730948872 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido 4 - 3 Guerrieri Romani 06 Alineación oficial del equipo 'Guerrieri Romani 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Santa Alianza Alineación oficial del equipo 'La Santa Alianza' en el partido 3 - 1 Guerrieri Romani 06 Alineación oficial del equipo 'Guerrieri Romani 06' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Santa Alianza

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Alianza, atacant per l'esquerra al minut 11, va aprofitar el magnífic llançament de Antonio Culeta per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Alianza va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Salvador Loinaz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Alianza va obtenir un penal al minut 55, que va llançar a la perfecció Ulf Torsson. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de Alianza van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ulf Torsson augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Culeta va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Christof Sindelar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Conan Casaldearriba. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mauricio Selma va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Salvador Loinaz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Salvador Loinaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Guerrieri Romani 06

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Guerrieri va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Waldemar Scheiblauer va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Joachim Riggenmann és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Paul Walther perquè aconseguís el 3 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Gunnar Donawell va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Guerrieri en aconseguir el 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Klaus Maria Trohorsch de Guerrieri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.