Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730947698

Amistoso (Int., RC) 730947698 Información oficial sobre el partido 730947698 en Hattrick

10.04.2024 13:45:00

Tas ir mats! Alineación oficial del equipo 'Tas ir mats!' en el partido 6 - 7 Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido
1 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 1
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
0 / 1 Evento 140Goles de contra+de falta/Evento 240Ocasiones de contra+de falta 0 / 0
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
3 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
45 % Posesión 90' 55 %
Normal Táctica Presionar Nivel de táctica: 7
Tas ir mats! Alineación oficial del equipo 'Tas ir mats!' en el partido 6 - 7 Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tas ir mats! Alineación oficial del equipo 'Tas ir mats!' en el partido 0 - 1 Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tas ir mats!

Goles Goles

  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dmitriy Shatskov arribés a peus de Valgudis Zavickis, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a mats! el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): mats! va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ruslan Doronov va anar a parar a les mans del porter.
  • 217 Minuto 87 (Ocasión evento especial cansancio): Ander Santostegi començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Florian Reuter de mats! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ruslan Doronov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florian Reuter de mats! va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de mats! Roms Sparāns, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de David López-Mingo. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de mats! Valērijs Meļķis va intentar enganyar David López-Mingo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de mats!, Gaulthier Nonneman, col·locà la pilota just a les mans d'en David López-Mingo. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jāzeps Vanags va xutar fora per a mats!, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Valgudis Zavickis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a mats!.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de mats!, Dmitriy Shatskov, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de mats! Agris Hiršs no va cometre cap error en el seu llançament de penal. David López-Mingo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Ruslan Doronov anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a mats!.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de mats!, Valer'jan Zhmachynski, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Roms Sparāns de mats! va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Bombetinha F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 63 (Gol de penalti): En Walter Checchin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 63. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sjakie Oegema de Bombetinha va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 7 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Moritz Günter, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Ander Santostegi de Bombetinha va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Simó Escrivà de Bombetinha va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ubeltso Lardizabal de Bombetinha anava molt fort i col·locat però Gaulthier Nonneman no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bombetinha Javier Cao de Benos, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gaulthier Nonneman. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Sjakie Oegema va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Sergejs Veidemanis de Bombetinha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gaulthier Nonneman en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Bombetinha Eligio Camahuali no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gaulthier Nonneman es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 055 Minuto 136 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Roberto Ortiz va clavar el 5 - 5 per a Bombetinha amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): Jesús Flechas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): Carlos Dosma de Bombetinha, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gaulthier Nonneman en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.